ETEN & DRINKEN

Het Bevrijdingsfestival Den Haag werkt voor de horeca op het festivalterrein samen met de organisaties The Food Bookers en Your Productions. Zij zorgen dat je qua eten en drinken niets tekort hoeft te komen op 5 mei.

Het Bevrijdingsfestival Den Haag is een cashless festival! Dus pin only bij alle horeca, toiletten en de zweefmolen. Alleen in de merchandise stand en op de festivalmarkt kan/moet je nog met cash geld betalen.

LET OP: Bij je eerste drankje betaal je een éénmalige eco-bijdrage van 75 cent. Als je bij je volgende bestelling je beker of flesje weer inlevert, hoef je dat niet opnieuw te betalen. Zo houden we samen het festivalterrein schoon en kunnen de bekers en flesjes gescheiden worden ingezameld voor recycling. Onderaan deze pagina staat meer informatie over de eco-bijdrage.

pin only

nix18

DRINKEN

Het huisbier van het Bevrijdingsfestival Den Haag is Heineken Silver, een extra verfrissend bier met een open mindset. De lichte, easy-going optie van 4% alcohol met de kenmerkende volle smaak van Heineken. Heineken Silver wordt tijdens het brouwen gelagerd op een ijskoude temperatuur van -1 Celsius.

Verder kan je in de bars onder meer kiezen uit Heineken 0.0, Desperados, Coca Cola, Fanta Orange, Chaudfontaine, Fuze Tea, Captain Morgan & Cola, Gordon’s Pink Gin & Tonic en witte wijn.

We verkopen geen alcohol aan bezoekers die jonger zijn dan 18 jaar! Ben je jonger dan 25 jaar? Laat dan bij je eerste bestelling je legitimatie zien, dan krijg je van ons een +18-polsbandje. Je kan je polsbandje ook alvast halen bij de informatiestand, op vertoon van je legitimatiebewijs.

ECO-BIJDRAGE

Bij je eerste drankje betaal je een éénmalige eco-bijdrage van 75 cent. Als je bij je volgende bestelling je beker of flesje weer inlevert, hoef je dat niet opnieuw te betalen. Zo houden we samen het festivalterrein schoon en kunnen de bekers en flesjes gescheiden worden ingezameld voor recycling. De bekers en flesjes zijn niet in te wisselen voor geld of korting op consumpties.