Den Haag studentenstad laat zich horen en zien met de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De hele dag kun je hier dansen op hippe tracks en meedoen met leuke uitdagingen en sporten. Natuurlijk voor een studentenprijs: Gratis!

Kom langs en check hoe groots en leuk studentenstad Den Haag is. Veertien studentenverenigingen en -organisaties met studentikoze attracties zoals beerpong, stropdas trekken en een droge roei-challenge. Op de 360-graden video booth kun je in vrijheid bewegen. Jouw vette filmpje zet je gelijk op je Insta. Sowieso ga je een lekker dansje doen want al jouw lekkere hits hoor je hier. Verder zal burgemeester Jan van Zanen een bezoek brengen aan de Student Area voor een meet & greet met de dj’s en de besturen van de studentenverenigingen.

Studentenstad Den Haag
Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. Kortom: fun én serious!

Platform Student & Stad
HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). Samen wordt ingezet op het optimaliseren van de voorzieningen van het Haagse studentenklimaat voor alle Haagse studenten. Zie www.studyinthehague.com. Alle activiteiten voor studenten kun je vinden in de studentenapp Studar. Download Studar via de App Store of Google Play.