Workshop: Vrijheid boetseren

Geplaats door Gerard van den Ijssel

In het kader van de Haagse Vrijheidsweken worden in de filialen van de Bibliotheek Den Haag verschillende activiteiten opgezet rond het thema Vrijheid.

In deze workshop gaan de deelnemers aan de slag met symbolen en beelden rondom vrijheid. Boetseert u uw eigen vrijheidsbeeld? Ervaring is niet nodig, u krijgt les van een docent van KOO (Kunst Onderwijs Organisatie). De workshop is voor senioren en wordt georganiseerd door Ouderen in de Wijk.

KOO laat sinds 1996 inwoners van Den Haag kennismaken met kunst door het ontwikkelen, organiseren en aanbieden van kunstonderwijs. Hiervoor wordt samengewerkt met een community van gediplomeerde vakdocenten, scholen in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, maatschappelijke organisaties en vele andere partners. Er worden veel lessen op maat voor scholen gemaakt, maar daarnaast richt KOO zich ook op andere doelgroepen waarvoor inspirerende kunstlessen niet vanzelfsprekend zijn. Doelgroepen voor wie het lastig is om in aanraking te komen met kunst en kunstbeoefening. Denk hierbij aan kwetsbare jongeren, mensen met een beperking, ouderen en mensen met eenzaamheidsproblematiek.

Donderdag 28 april – 10.00 uur
Entree: €4,00 | Ooievaarspaspas/Bibliotheekpas €2,50.

Bibliotheek Bouwlust
Bouwlustlaan 160
2544MZ Den Haag

www.bibliotheekdenhaag.nl