Workshop: Drieluik van Vrijheid

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Hoe zou u vrijheid in beeld brengen? Tijdens de workshop ‘Drieluik van Vrijheid’ helpt de docent u om foto’s te maken en ze te combineren.

Foto’s kunt u maken met uw eigen toestel of smartphone. Ervaring is niet nodig. U krijgt les van een docent van KOO (Kunst Onderwijs Organisatie). Deze workshop is voor senioren en wordt georganiseerd door Ouderen in de Wijk.

KOO laat sinds 1996 inwoners van Den Haag kennismaken met kunst door het ontwikkelen, organiseren en aanbieden van kunstonderwijs. Hiervoor wordt samengewerkt met een community van gediplomeerde vakdocenten, scholen in het basis-, speciaal- en voortgezet onderwijs, maatschappelijke organisaties en vele andere partners. Er worden veel lessen op maat voor scholen gemaakt, maar daarnaast richt KOO zich ook op andere doelgroepen waarvoor inspirerende kunstlessen niet vanzelfsprekend zijn. Doelgroepen voor wie het lastig is om in aanraking te komen met kunst en kunstbeoefening. Denk hierbij aan kwetsbare jongeren, mensen met een beperking, ouderen en mensen met eenzaamheidsproblematiek.

Vrijdag 6 mei – 10.00 uur
Entree: €4,00 | Ooievaarspaspas/Bibliotheekpas €2,50

Bibliotheek Loosduinen
Loosduinse Hoofdstraat 555
2552AE Den Haag

www.bibliotheekdenhaag.nl