Kinderworkshop: Verwend Nest Kunstlab

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Bouw je eigen decorstukken voor het Bevrijdingsdag concert in Korzo Theater! Wees welkom bij deze speciale workshop! Samen gaan we magische wezens knutselen die stralen als sterren op het podium.

Op Bevrijdingsdag vieren we niet alleen het verleden, maar ook de toekomst waar vrijheid en diversiteit heel belangrijk zijn! Het Freedom en Diversity concert in het Korzo Theater brengt deze viering tot leven met een muzikale reis.

Tijdens de kunstworkshop maak je samen met kunstenaars decorstukken voor dit concert. Samen maak je magische wezens creƫren die de diversiteit van onze wereld weerspiegelen. Als deelnemer van deze workshop mag je gratis naar de voorstelling komen om jouw kunstwerk op het podium te zien stralen (ouders/begeleiders moeten wel een ticket kopen en ontvangen hiervoor een kortingscode). De workshop is voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Reserveer je plekje via 070 353 75 70, laakkwartier@bibliotheekdenhaag.nl of aan de balie van de bibliotheek. Wees er snel bij, want vol = vol!

Dit is een samenwerking tussen Nest, (Un)heard Music Festival en Bibliotheek Laakkwartier.

Woensdag 1 mei – 13.00 uur
Entree: Gratis

Bibliotheek Laakkwartier
Linnaeusstraat 2
2522 GR Den Haag

Info: www.bibliotheekdenhaag.nl