Symphonic Pink Floyd for War Child

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Muzikale Fusie voor het Goede Doel: Symphonic Pink Floyd verenigt klassiek en rock, tot een krachtige uiting van solidariteit met kinderen die hun jeugd overschaduwd zien door de ontberingen van oorlog.

Beleef hoe de tijdloze klanken van Pink Floyd nieuw leven worden ingeblazen in een glorieuze symfonische ervaring, terwijl tegelijkertijd hulp wordt geboden aan kinderen getroffen door oorlog. Deze bijzondere uitvoering tilt de erfenis van Pink Floyd naar nieuwe symfonische hoogtes en illustreert muziek als een verenigende kracht voor verandering.

Het benefietconcert is een harmonie van doel en prestatie. De romige akkoorden van ‘Comfortably numb’ en de weemoedige melodie van ‘Wish you were here’ worden versterkt door de rijke klanken van het Haags Studenten Symfonie Orkest onder de inspirerende leiding van Arne Visser. En te midden van deze grandioze muzikale tapestry, zal het jonge talent Julian Parker, een veertienjarige saxofoon virtuoos, het publiek verrassen met een solo optreden.

Peter Chattelin, het creatieve brein achter de formatie Mister Pink en een pionier binnen het Pink Floyd Tribute circuit in Nederland, voegt zijn magische touch toe aan de avond.

Zaterdag 13 april – 20.00 uur
Entree: €40,00 tot €45,00

World Forum Theater
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag

Info: www.symphonicfloydforwarchild.com