Ruimte te huur op Plein van de Vrijheid en festivalmarkt Bevrijdingsfestival Den Haag

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld biedt ook dit jaar – onder de naam Plein van de Vrijheid – ruimte aan maatschappelijke organisaties om zich te presenteren aan het festivalpubliek. Daarbij gaat onze voorkeur uit naar organisaties die een activiteit opzetten om echt in contact te komen met de festivalgangers.

Vorig jaar stonden er zo’n dertig organisaties op het Plein van de Vrijheid, waaronder De Haagse Hogeschool, ProDemos, Rode Kruis, Veteraneninstituut, Amnesty International, Stichting Vluchteling, The ONE Campaign, De Hofpas, Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties, Unicef Den Haag en Vluchtelingenwerk. Wil jij met jouw organisatie ook ruimte huren? Mail dan snel naar info@bevrijdingsfestivaldenhaag.nl.

Er is ook een festivalmarkt is in de vorm van twee winkelstraten, waar je terecht kan voor leuke kleding en snuisterijen. Hier staan vooral commerciĆ«le bedrijven die producten verkopen, zoals piercings, handtassen, beelden, kleding, zonnebrillen, sieraden, dromenvangers, haarvlechten, lp’s, dvd’s, speldjes, schilderijen en nog veel meer. Wil jij een kramen huren op de festivalmarkt van het Bevrijdingsfestival Den Haag op 5 mei op het Malieveld? CommerciĆ«le ondernemers die iets willen verkopen op de drukbezochte markt in het hart van het festivalterrein kunnen contact opnemen met:

Orange Artist Promotion (Dido Smit)
tel: 070 385 6001
email: info@festivalfair.eu