Quiz: Van Flikkers tot Queers

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Beeld & Geluid Den Haag presenteert in samenwerking met COC Haaglanden dé nieuwsquiz over het verleden, heden en de toekomst van de lhbtqia+-emancipatie in Nederland. Een one-of-a-kind quiz, vol humor en hilariteit maar met een serieuze ondertoon, gepresenteerd door Harm Edens.

Maak je op voor een avond terugkijken en vooruitblikken op de emancipatie van lhbtqia+’ers in Nederland. Waar komen we vandaan, welke mijlpalen hebben we al bereikt en wat moet er allemaal nog gebeuren om te komen tot volledige emancipatie? Wat ging en gaat er goed en wat nog helemaal niet?

Jij bent de kandidaat in deze quiz. Aan de hand van filmpjes en nieuwsberichten uit de collectie van Beeld & Geluid speel je op je smartphone drie rondes over de geschiedenis, het heden en de toekomst van de lhbtqia+-emancipatie. Presentator Harm Edens wordt op het podium bijgestaan door een panel van drie wijzen: DeeDee Janssens (oprichtster Dee Dees Dollhouse), Jewell (performer en Body Queen) en Sander van der Eijk (Voorzitter Stichting Internationaal Homomonument Den Haag).

De inloop start om 19.30 uur. De quiz begint om 20.00 uur. Het programma eindigt rond 21.30 uur.

Vrijdag 12 april – 20.00 uur
Entree: €3,50 tot €5,00 (incl. drankje)

Beeld & Geluid Den Haag
Zeestraat 82
2518 AD Den Haag

Info: www.beeldengeluid.nl