PUUR GELUL MET MARTIJN OOSTERHUIS

Een belangrijk onderdeel van het Bevrijdingsfestival Den Haag zijn de ‘bussen met inhoud’ die de hele dag vertrekken vanaf het Malieveld.

Schrijvers en stand-upcomedians op zoek naar de grenzen van de vrijheid van meningsuiting. Hoe hard mag een grap zijn? Is er een recht op belediging? Hoeveel humor kan een mens verdragen? Het Haagse comedygezelschap Puur Gelul, met Boozy, Karel Kanits, The Sissies en Johan ter Schegget, wordt tijdens deze busrit bijgestaan door Martijn Oosterhuis.

Vraag Martijn Oosterhuis wat hij doet in het dagelijks leven en je krijgt minstens een uur entertainment voor je kiezen.Hij is ondernemer, cabaretier, presentator, MC, vastgoedhandelaar, veranderingsmanager, trendanalist, hotdog-handelaar en bovenal rasentertainer. Deze ‘slasher’ avant-la-lettre stond begin jaren negentig aan de wieg van de stand-up comedy. Oosterhuis combineert zijn scherpe observatie van maatschappelijke trends, ondernemerschap en menselijk gedrag met intelligente humor. Hij is scherp, hard, tikkeltje vilein maar altijd eerlijk en direct.

Vfonds Busplatform | 15.30-16.15 uur