EDDY ZOËY BAND

Op 5 mei gaan de deuren van de Tweede Kamer (ingang Lange Poten 4) open voor iedereen die meer wil weten over democratie en het werk van Kamerleden. Kom langs tussen 10.00 en 16.00 uur en vier onze vrijheid en democratie! Het Bevrijdingsfestival Den Haag verzorgt de programmering van het podium in de centrale hal met muziekoptredens en een kindershow.

Televisiepresentator Eddy Zoëy neemt je mee op reis, door de Nederlandstalige popgeschiedenis. Dit is jeugdsentiment en hard meezíngen, want de Eddy Zoëy Band brengt je één groot feest van herkenning! Laat je meenemen, op een trip door de tijd, met songs van bijvoorbeeld Doe Maar, Frank Boeijen Groep, Bløf, Het Goede Doel, Guus Meeuwis, Marco Borsato, De Dijk en Nielson. Alles komt voorbij, in deze supermix van het beste wat Nederland te bieden heeft gehad én nog te bieden heeft.

LET OP: Houd rekening met een veiligheidsscan voordat je het Kamergebouw naar binnen kunt. Hierdoor kan een wachtrij ontstaan. Kom dus ruim op tijd. Ook kan naar een legitimatiebewijs worden gevraagd. Neem dus je ID mee!

Tweede Kamer Podium | 15.00-16.00 uur