Nieuwe programmamanagers Haagse Vrijheidsweken

Koen Herfst en Catharina Abels zijn van start gegaan als programmamanagers voor de Haagse Vrijheidsweken. Zij vervangen Anastasia Chiarella die door een nieuwe full-time baan geen tijd meer kon vrijmaken voor de organisatie.

vrijheidsweken400x400Op 5 mei staan we stil bij onze vrijheid. Die vrijheid is kostbaar en niet vanzelfsprekend en moet continu onderhouden en besproken worden. Om dit te realiseren slaan sinds enkele jaren verschillende Haagse instellingen de handen ineen om in de aanloop naar het Bevrijdingsfestival de Haagse Vrijheidsweken te houden.

De Haagse Vrijheidsweken is de overkoepelende titel van een serie activiteiten over onderwerpen rond vrijheid, vrede, democratie, rechtsstaat en internationale rechtsorde. Van medio april tot en met 5 mei staan tientallen activiteiten op het programma. Van debatten, wandelingen en tentoonstellingen tot films, lezingen en concerten. Het programma voor dit jaar wordt later bekend gemaakt.

De Haagse Vrijheidsweken is een initiatief van de R.G. Ruijs Stichting in samenwerking met Humanity House, Openbare Bibliotheek, ProDemos en tientallen andere Haagse organisaties.

Contact

Heb jij een activiteit die past binnen de de Haagse Vrijheidsweken om wil je om een andere reden contact opnemen met Koen Herfst en Catharina Abels? Mail dan naar: info@haagsevrijheidsweken.nl