NIEUW: De HI The Hague Student Experience

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Op 5 mei laat Den Haag studentenstad zich voor het eerst uitgebreid horen en zien met de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De hele dag kun je hier dansen op hippe tracks en meedoen met leuke activiteiten en sporten. Natuurlijk voor een studentenprijs: Gratis!

Kom langs op het Malieveld en check hoe leuk studentenstad Den Haag is. De grote studentenverenigingen van Den Haag zoals Tribez, Intac en HSV zijn aanwezig met studentikoze attracties. De studentensportvereniging Pelargos laat je lekker zweten tijdens een roeichallenge en je komt er meer te weten over de andere leuke studentensportverenigingen in de stad.

Ook de hoger onderwijsinstellingen zullen je verrassen. Bijvoorbeeld met een social lab, een tag-wall, een kunsttentoonstelling en er lopen fotografen met geinige props rond.

DJ’s draaien de hele dag door

De beste studenten-dj’s van Den Haag treden hier voor jou op. Misschien heb je al mee gefeest tijdens de finale van de Student DJ Contest in het Paardcafé. Winnaar HALO zie je tijdens het Bevrijdingsfestival Den Haag terug op het Sena Performers Stage. En alle andere heerlijke sets hoor je vanuit de DJ Booth in de HI The Hague Student Experience.

Kijk voor meer info over de DJ-line up, Den Haag Studentenstad, HI The Hague en de deelnemende onderwijsinstellingen op deze pagina.