Le Marie Marché

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Geïnspireerd op de dromerige sfeer van de Franse markt! Le Marie Marché strijkt neer in hartje Den Haag, elk eerste weekend van de maand op het Plein. En met een speciale editie op 5 mei.

LET OP: DEZE ACTIVITEIT IS VANWEGE DE CORONACRISIS GEANNULEERD.

Met een heerlijk deuntje op de achtergrond struin je zorgeloos langs bijzondere producten; eigentijds, uitheems, handgemaakt. Er is een scala aan schatten te vinden. Flaneer met een koffie van barista Markus in de hand over de marché, struin en geniet! Daarna smullen van een van de verrukkelijke gerechten bij een unieke foodtruck.

Speel op 5 mei tijdens Le Marie Marché het vredesspel Paco Ŝako met de bedenker/kunstenaar Felix Albers! Iedereen kan meedoen, jong en oud! Paco Ŝako (Vredesschaak) is een nieuw soort schaakspel waarin de zwarte en witte stukken elkaar omarmen in plaats van slaan. Een bedachtzaam spel met een innovatieve en levendige speelwijze. Tussen 15.00 en 17.00 uur speelt Felix simultaan met zes andere spelers. Wil je meedoen? Schrijf je nu in en mail je naam en telefoonnummer naar Felix via info@pacosako.com.

Dinsdag 5 mei – 11.00 tot 18.00 uur
Entree: Gratis

Plein
2511 CS Den Haag

www.lemariemarche.nl
www.pacosako.com