Ik Spreek: Doe Gewoon Je Ding

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Muzee Scheveningen haakt aan bij de Haagse Vrijheidsweken door op 30 april in samenwerking met Glodi Mbwete een ‘Ik Spreek open mic, Doe Gewoon Je Ding’ te organiseren in het museum.

Doe Gewoon Je Ding is een onderdeel van Ik Spreek, waarin woordkunstenaars de kans krijgen om hun talent aan het publiek te presenteren. Denk hierbij aan zang, spoken word, gedichten en rap. Hiermee wil Ik Spreek talenten de kans geven om podiumervaring op te doen, maar ook om hun nieuwe stukken te presenteren.

Tijdens deze eerste editie van Doe Gewoon Je Ding is er onder meer een speciaal optreden van Senny, een zangeres van Congolese komaf, bekend van The Voice Belgique. Zij is al vanaf een jonge leeftijd bezig met zingen en schrijven van haar eigen liedjes.

Ook andere woordkunstenaars delen hun spoken word, rap, stand-up comedy, story telling etc. gelinkt aan de thema’s van de Haagse Vrijheidsweken. Dit programma is voor en door Haagse jongeren. De bezoekers betalen geen extra entree voor het evenement, enkel toegang tot het museum, voor jongeren t/m 18 jaar is dit €4,75 en voor studenten ook.

Wil jij je talenten laten zien bij Doe Gewoon Je Ding? Leuk! Meld je dan nu hier aan. Aanmelden kan tot vrijdag 14 april, of zolang er nog plek is. Wacht dus niet te lang.

Zondag 30 april – 16.00 uur
Entree: €9,50, kortingsregelingen van gratis tot €7,00

Muzee Scheveningen
Neptunusstraat 90-92
2586 GT Den Haag

Info: www.muzeescheveningen.nl