Hou je Haags Fietstour: Ride for Freedom

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Kom auk fietse!! Doe mee aan deze gezellige Haagse fietstocht, onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes, en onder verrassende aanmoediging van bevriende musici en entertainment. De tocht wordt begeleid door het Hou je Haags Bikers Team en elke deelnemer krijgt een aandenken.

LET OP: Deze activiteit is verplaatst naar 13 mei (Hemelvaartsdag). Check de website van de organisator voor actuele aanvangstijden en eventuele beperkende maatregelen m.b.t. het coronavirus.

Deze dag draait om het vieren van de vrijheid, gezelligheid, smakelijk eten en lekker drinken. Er doen zeven gerenommeerde horecabedrijven aan mee. De route gaat vanaf Den Haag Centrum via de Binckhorst naar Voorburg en terug met op verschillende locaties een tussenstop. De tocht begint bij de Grote Kerk om 14.30 uur. De fietstocht wordt vervolgens gehouden van 15.00 tot 20.00 uur.

Veiligheid is belangrijk. Wij gebruiken voornamelijk fietspaden en houden ons aan alle geldende (corona)regels. We fietsen met gepaste afstand twee aan twee met een meter ruimte voor en achter. Gedurende de tocht rijdt een bezemwagen mee voor het verhelpen van pech en fysieke probleempjes.

Inschrijven kan tot en met 29 april 2021 via deze link.

Woensdag 5 mei – 14.30 uur
Entree: 25,00

Verzamelen bij de Grote Kerk
Centrum Den Haag

www.haagskado.nl