Feest: 10 jaar WeHague op Bevrijdingsfestival

Geplaats door Gerard van den Ijssel

WeHague bestaat 10 jaar en viert dat op het Bevrijdingsfestival Den Haag. WeHague zorgt ervoor dat iedereen alles weet over wat er in onze mooie stad te doen is. Via Instagram, Facebook en op de website Wehague.nl staan Haagse hotspots en uit-tips die je absoluut niet mag missen.

Om je zo goed mogelijk mee te nemen in alles wat er gebeurt en te doen is in Den Haag, heeft WeHague trotse stadsreporters: een groep van actieve, enthousiaste en toffe jongeren die zich elke dag inzetten om de stad dichterbij jongeren te brengen.

Op 5 mei vind je WeHague op en bij het Sena Performers Stage op het Malieveld, waar je de hele dag kunt genieten van de vetste hiphopoptredens en dj’s. Tussen de optredens door gaat WeHague hier met jongeren in gesprek over de hotste topics van nu. Je kunt rekenen op leuke give-aways, winacties en andere challenges.

Wil jij ook nooit meer FOMO of een leuk event in Den Haag missen? Check de website Wehague.nl. Vergeet niet @wehague.nl op Instagram en Facebook te volgen. WeHague deelt de leukste tips en jij deelt deze met je vrienden. That’s real teamwork!