Dutch Jenkins Choir: The Armed Man

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Op donderdag 4 mei wordt in de Elandstraatkerk het stuk The Armed Man opgevoerd door het Dutch Jenkins Choir. Om exact 20.00 uur wordt in de voorstelling twee minuten stilte gehouden.

Een stuk tegen terreur en als mis voor de vrede. Een indrukwekkende beleving om mee te maken en te ondergaan. Jenkins gelooft in de ‘circle of life’ en met deze cross-over muziek van zeer verschillende muzieksoorten en –stijlen weet hij jong en oud in het hart te raken. Het stuk leent zich bovenmatig voor gelegenheden om te herdenken, om veteranen te bedanken en met een belangrijk signaal naar de jeugd, als toekomstige bewaarders van de vrede. Naast de muziek zal een film synchroon worden vertoond. Juist de combinatie van beeld en geluid maakt grote indruk.

De kaartverkoop voor dit bijzondere concert gaat o.a. via de medewerkers van het koor, Muziekhandel Haenen aan de Koningin Julianalaan 310 in Voorburg (alleen contant) en per email: kaarten@dutchjenkinschoir.nl en het overmaken van het totaalbedrag (aantal kaarten plus 3 euro verzendkosten). Rekeningnummer NL44RABO 01824 91668 t.n.v. Stichting Nederlands Jenkins Koor te Voorburg met vermelding van aantal kaarten en uw adres.

Donderdag 4 mei – 18.30 uur
Entree: minimaal €10,00

Elandstraatkerk
Elandstraat 194
2513 RR Den Haag

Info: www.dutchjenkinschoir.nl