Deze dj’s strijden om een plek op het Bevrijdingsfestival Den Haag

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Welke Haagse student is de meest veelbelovende en opkomende dj van dit moment? Maandag 21 maart weten we het. Dan is namelijk de finale van de Student DJ Contest.

De winnaar van deze wedstrijd staat op 5 mei op het Sena Performers Stage van het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld en later ook op Den Haag Outdoor en het Green Garden Festival. Dat betekent een nieuw publiek van bijna 75.000 Hagenaars en misschien dus een grote doorbraak.

De finalisten die op maandag 21 maart vanaf 19.00 uur in het Paardcafé hun set voor de professionele jury gaan brengen zijn:

– Wezz (Florian Wessiepe – International Creative Business bij Hogeschool Inholland)
– Lais (Lais Champion – International Communication and Management bij De Haagse Hogeschool)
– HALO (Henry Johnson – Public Administration Economics and Governement bij de Universiteit Leiden Campus Den Haag)
– Silvano (Silvano Roberti – Creative Business bij Hogeschool Inholland)
– OTM (Sjoerd van den Berge – Sportkunde bij De Haagse Hogeschool)

De jury bestaat uit DJ Danimal (winnaar 2019), Bright Nshuti (Green Garden Festival), Conchitta Bottse (Paard) en Timo Bosman (Den Haag Outdoor).

HI The Hague

De Student DJ Contest is een event van HI The Hague. Den Haag is een aantrekkelijke studentenstad met meer dan 30.000 studenten uit binnen- en buitenland. Om de studenten te verwelkomen in de stad organiseert HI The Hague het hele jaar door activiteiten om elkaar te ontmoeten en de leuke plekken in Den Haag te ontdekken. Festivals, feest, muziek, kunst, theater, film, borrelen en samen eten. Maar ook taal, sport en gezondheid. En dus ook deze Student DJ Contest. HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad, waarin alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties) samenwerken.