Dakota Vrijheidsfestival

Geplaats door Gerard van den Ijssel

Theater en Filmhuis Dakota organiseert op zondag 5 mei een Vrijheidsfestival voor de hele familie, met voordrachten, muziek, levende boeken en workshops.

Vier de vrijheid tijdens ons vrijheidsfestival op het plein. Op het podium is er een afwisselend programma met onder andere voordrachten van Glodi Mbwete en Somaia Ramish, en muziek van Babette Zwinkels en Tiny Little Bigband.

Voor de jonge bezoekers is er een rapworkshop waarin je een tekst over jouw gevoel van vrijheid gaat schrijven. Na de workshop breng je samen met de andere deelnemers jullie tekst ten gehore op het muziekpodium op het plein. Ook kan je tijdens het Kleurfeest een supergroot kunstwerk maken, terwijl je naar de mooiste muziek luistert.

In verschillende ruimtes van het gebouw kan je luisteren en in gesprek gaan met ‘levende boeken’: mensen met een bijzonder verhaal over wat vrijheid voor hen betekent.

Dit programma maakt deel uit van de Dakota Vrijheidsdagen. Vier dagen lang ben je in het theater aan de Zuidlarenstraat in stadsdeel Escamp welkom voor een gevarieerd programma met onder meer films, een kinderontbijt met een kinderkletsshow, de theatervoorstelling ‘Scherven en Flitsen’, een Vrijheidslunch- en diner en in het kader van Theater na De Dam de voorstelling ‘Hoe mooi ze was’. De week wordt afgesloten met een vrijheidsfestival voor de hele familie.

Zondag 5 mei – 14.00-17.00 uur
Entree: Gratis

Dakota
Zuidlarenstraat 57
2545 VP Den Haag

Info: www.theaterdakota.nl