Bijeenkomst: In vrijheid verbonden

Geplaats door Gerard van den Ijssel

De Lukaskerk, Havenkerk, Nieuwe Vrienden en Initiatives of Change organiseren deze Christelijke Arabischtalige samenkomst, met in het programma onder meer een optreden van het Mama Verhalen Koor.

LET OP: DEZE ACTIVITEIT IS VANWEGE DE CORONACRISIS GEANNULEERD.

“We verwelkomen met een diverse groep mensen met verschillende nationaliteiten en religies oud-ingezetenen en nieuwkomers, om elkaar te ontmoeten rond het thema vrijheid. We willen onze ervaringen en overtuigingen over het begrip vrijheid met elkaar delen. Hoe kunnen we in Nederland in vrijheid samenleven met respect voor de diverse verlangens naar vrijheid en de grenzen daarvan.”

De bijeenkomst is van 16.00 tot 19.00 uur. Inloop vanaf 16.00 uur, met koffie en thee. Programma start 16.15 uur en is inclusief een eenvoudige maaltijd. Kinderen zijn van harte welkom. Voor hen is er deels een eigen programma.

Het in 2008 opgerichte Mama Verhalen Koor is meer dan een groep vrouwen die samen zingen. Het belangrijkste uitgangspunt was om vrouwen met een grote verscheidenheid aan sociale en culturele achtergronden door middel van een gezamenlijke activiteit met elkaar in contact te brengen. Deze activiteit bestaat uit het elkaar verhalen vertellen over hun levens, geschiedenis, hoop, verwachtingen, belevenissen, vreugde en verdriet. De vertelde verhalen werden opgeschreven en bewerkt tot liedteksten die daarna op muziek zijn gezet.

Zaterdag 9 mei – 16.00 uur
Entree: Gratis

Aanmelden: invrijheidverbonden2020@gmail.com

Lukaskerk
Om en Bij 2
2512 XK Den Haag

www.lukaskerk-denhaag.nl