21.30-23.00 HOUSEQUAKE (ROOG EN ERICK E)

Housequake, het samenwerkingsverband tussen Roog (Rogier van Bueren) en Erick E (Erick Eerdhuijzen) viert dit jaar het 20-jarig bestaan als duo. Wat ooit begon als een spontane back2back-set tussen de twee grootste club-dj’s van Nederland is uitgegroeid tot een dance-fenomeen waar generaties clubbers mee zijn opgegroeid.

De uitspraak dat de som groter is dan de individuele delen lijkt bedacht te zijn voor Housequake. Afzonderlijk van elkaar zijn het al zeer succesvolle artiesten, maar als je deze twee mannen samen in een dj-booth zet, gebeurt er iets magisch! En het publiek voelt dat. Elementen van verschillende platen worden in een mash up gegooid zodat er live een nieuw uniek werk ontstaat. Verwacht dus geen standaard festivalset, want ieder optreden is verrassend.

Roog en Erick E maken op 5 mei een muzikale reis door 20 jaar house-geschiedenis. Alle platen die een belangrijke plaats hebben in hun oeuvre gaan in de blender en worden aan elkaar gesmeed tot een nieuwe energieke mix van herkenbaarheid, nostalgie en dikke beats. | www.facebook.com/housequakeofficial

Sena Performers Stage