20.45-21.30 LIV WARFIELD

Shows van de Amerikaanse zangeres LiV Warfield worden omschreven “alsof je naar Tina Turner, Sade en James Brown tegelijk kijkt”. Voeg daar Mary J. Blige, Etta James en Nina Simone aan toe en je komt dichter bij een accurate beschrijving van singer-songwriter en performer LiV Warfield.

Haar eerste soloalbum ‘The Unexpected’ leverde haar onder meer concerten op bij het Montreux Jazz Festival en North Sea Jazz in Rotterdam. In 2017 begon LiV samen met Nancy Wilson van de hitgroep Heart de nieuwe band Roadcase Royale waarmee een album werd opgenomen en in Amerika werd getoerd.

Als voormalig winnaar van een Soul Train Music Award en bandlid van Prince‚Äôs New Power Generation toont Warfield haar veelzijdige muzieksmaak op haar laatste album ‘The Edge’. Van de rockachtige titeltrack, die de stempel van haar mentor draagt, tot het autobiografische nummer ‘Bloom’ en haar versie van de powerballad ‘Another day in paradise’ van Phil Collins belichaamt LiV verschillende emoties terwijl ze haar innerlijke kracht en ziel uitdrukt.

Mis het optreden van LiV Warfield niet! Ze brengt haar soulvolle stem en dynamische performance naar het podium voor een onvergetelijk concert op het Malieveld. Kom en ervaar de krachtige muziek van deze uitzonderlijke artiest die haar eigen weg heeft gevonden naast haar mentor Prince. Beleef een show vol soul, rock en emotie. | www.instagram.com/livwarfield

Foto: Margaux Rodrigues

ASN Bank Stage