20.15-21.00 DANIMAL

Danimal (Danny Zuiderwijk) is een rijzende ster in de wereld van de elektronische muziek. Na het winnen van de Haagse DJ Student Contest in 2019 en het optreden op het Bevrijdingsfestival Den Haag dat hij daarmee won, heeft hij snel naam gemaakt voor zichzelf als dj en producer. Nu keert hij terug op het Malieveld, met een vette show én als maker van het officiële anthem van het festival: ‘Freedom’ ft. Ian Biggs.

Zijn reis naar het sterrendom bereikte nieuwe hoogten toen hij een wereldwijde remixwedstrijd won en daarmee de kans kreeg een ​​officiële remix te maken van ‘Make my love go’ van Jay Sean ft. Sean Paul. Later volgden deals met grote dancelabels zoals Spinnin’ Records, Revealed, Sony en Smash The House, Danimal’s catalogus met releases toont zijn veelzijdigheid in de elektronische muziek. Zijn doorbraakhit ‘Be my lover’ heeft al meer dan 25 miljoen streams verzameld, waarmee zijn positie als wereldwijde sensatie stevig is gevestigd.

De invloed van Danimal strekt zich ook uit tot sociale media, waar zijn TikTok-account meer dan 300.000 volgers heeft en hem op een nieuwe en dynamische manier met fans verbindt. Hij staat bekend om zijn boeiende optredens, sierde zowel nationale als internationale podia en trakteerde het publiek op sets gevuld met de perfecte mix van energieke EDM-mashups en aanstekelijke commerciële techno.

Vijf jaar na zijn eerste optreden op het Bevrijdingsfestival Den Haag als jong talent keert Danimal nu terug als topact. Om zijn speciale band met het festival te benadrukken, maakte hij samen met de Amerikaanse zanger Ian Biggs een speciaal nummer. Deze song, getiteld ‘Freedom’, is de komende jaren het officiële anthem van het Haagse festival. | www.instagram.com/djdanimal

Sena Performers Stage