19.30-20.15 PERSONAL TRAINER

De Amsterdamse band Personal Trainer is niet meer weg te denken uit de Nederlandse indiescene. Into the Great Wide Open, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. Waar heeft deze band rondom de energieke frontman Willem Smit nou nog niet gespeeld? Juist, ons eigen Bevrijdingsfestival Den Haag! Het is hoogtijd om de indierockers te verwelkomen op het Malieveld. Bereid je voor op een intensieve springsessie met Personal Trainer. Zet een willekeurig nummer op van hun debuutalbum ‘Big Love Blanket’ en je staat binnen no time te jumpen!

De nummers van Personal Trainer worden live uitgevoerd “met een energie, spelplezier en optimisme waar weinig weerstand tegen te bieden valt”, aldus de krant Trouw. Met steeds grotere zalen aan hun voeten blijft Personal Trainer momenten najagen waar chaos, vriendschap, spanning en spontaniteit de boventoon voeren.

Een van de hoogtepunten uit de vroege carrière van de band was een 24 uur durend optreden in Paradiso. In het begin van hun bestaan wilde de bezetting van de groep nog wel eens verschillen per optreden. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een vast zevental: samen met Smit bestaat de band uit Kilian Kayser (percussie), Leon Harms (gitaar), Kick Kluiving (drums), Franti Maresova (gitaar/zang), Ruben van Weegberg (bas) en Abel Tuinstra (toetsen/synths). | www.instagram.com/personaltrainertheband

ASN Bank Stage