19.00-20.00 WEZZ

Eind februari werd de HI The Hague DJ Contest gewonnen door WEZZ. Hij mag daardoor in de komende zomermaanden optreden op verschillende Haagse festivals, waaronder het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld. De in Duitsland geboren WEZZ, echte naam Florian Wessiepe, is student International Creative Business bij InHolland en woont al drie jaar in Den Haag.

WEZZ staat bekend om zijn kenmerkende stijl van bass-loaded sets en een mix van groovy en nasty sounds met Latin-elementen. Sinds hij op twaalfjarige leeftijd zijn passie voor dj’en ontdekte, heeft WEZZ opgetreden in clubs, festivals en bruiloften in heel Europa, waaronder Duitsland, Nederland, Spanje en Luxemburg.

Naast zijn succesvolle dj-carrière is WEZZ een toegewijde mentor voor aspirant-dj’s. Via zijn populaire YouTube-kanaal heeft hij een community van meer dan 7.000 fans opgebouwd, die zijn kennis en passie voor muziek delen. Sinds kort is hij ook begonnen met zijn eigen dj-workshops, waar hij aspirant-dj’s de basis van het vak bijbrengt.

Aan de HI The Hague DJ Contest deden dit jaar zeven jonge dj’s mee. De jaarlijkse wedstrijd is bedoeld voor Haagse studenten die naast hun studie ook regelmatig achter de draaitafels staan. HI The Hague is een initiatief van Platform Student & Stad. Dit platform is een samenwerking van alle Haagse hoger onderwijsinstellingen, de gemeente Den Haag en studenten(organisaties). Op 5 mei ben je ook welkom bij de HI The Hague Student Experience op het Malieveld, waar nog meer dj’s draaien.

Sena Performers Stage