17.50-18.50 IKRAM

Den Haag studentenstad laat zich horen en zien met de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De hele dag kun je hier dansen op hippe tracks en meedoen met leuke activiteiten en sporten. Natuurlijk voor een studentenprijs: Gratis! De beste studenten-dj’s van Den Haag treden hier voor jou op.

Over Ikram:
Met een Spaans-Marokkaanse achtergrond is Ikram een 20-jarige dj en producer die ervoor zorgt dat aanstekelijke ritmes en pakkende grooves de dansvloer vullen met haar passie voor housemuziek. Geboren in het zuiden van Madrid in 2003, groeide ze op te midden van de pulserende hartslagen van elektronische muziek, de betoverende melodieën van haar moeders Arabische muziek die resoneren uit haar Marokkaanse wortels, en aanstekelijke Latijnse beats die door de stad Madrid weergalmen. Ze belichaamt een muzikale odyssee over continenten heen met een muzieksmaak die genres en grenzen overstijgt.

Op de vroege leeftijd van 18 jaar, gedreven door een dorst naar ontdekking, begon Ikram aan een solo-avontuur naar Augsburg, Duitsland, en nam een tussenjaar om zich onder te dompelen in nieuwe ervaringen. Dit avontuur veranderde in een muzikale bedevaart toen ze talloze technoraves bijwoonde, de pulserende energie en aanstekelijke grooves absorberend die voor altijd haar benadering van muziek zouden vormen. Dit jaar verrijkte ook haar perspectief op het leven op manieren die ze zich nooit had kunnen voorstellen en ontstak een passie om haar diverse invloeden in haar muziek te kanaliseren.

Nu gevestigd in Den Haag, blijft Ikram haar unieke pad smeden door naadloos disco house, tech house en bass house te mixen, geïnspireerd door artiesten als Dombresky, Malaa en Noizu. Met optredens op illustere podia, waaronder het bekende Paard en Rooms Club, betovert ze het publiek met haar dynamische sets waarin groovy baslijnen worden gecombineerd met meeslepende ritmes en rijke harmonieën. | www.instagram.com/ikrambnmr

HI The Hague Student Experience