15.30-16.30 HALO

Den Haag studentenstad laat zich horen en zien met de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De hele dag kun je hier dansen op hippe tracks en meedoen met leuke activiteiten en sporten. Natuurlijk voor een studentenprijs: Gratis! De beste studenten-dj’s van Den Haag treden hier voor jou op.

Over Halo:
Deze winnaar van de HI The Hague Student DJ Contest 2022, is een in het Verenigd Koninkrijk geboren dj en producer die snel naam maakt in Nederland. HALO heeft zijn vakmanschap geperfectioneerd door op te treden in clubs en op festivals door heel Nederland.

House ritmes, klassieke vocalen en unieke muzikale pareltjes, dat is waar HALO voor staat. HALO gelooft dat muziek alle grenzen overstijgt en de beste kracht is om mensen samen te brengen. Hij gaat regelmatig op ‘Dutch Tour’ en treedt op in steden door heel Nederland, waaronder Den Haag, Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Groningen, om nog maar te zwijgen van zijn zomerresidentie in Spanje en internationale optredens in Londen en Italië. | www.instagram.com/musicbyhalo

HI The Hague Student Experience