15.30-16.15 RONDJE DOE MAAR

Doe Maar is een van de meest succesvolle Nederpopbands ooit. Nog dagelijks worden hun hits grijsgedraaid op de radiostations.

Rondje Doe Maar is de allerbeste Doe Maar Tributeband van Nederland! Zes topmuzikanten zorgen voor een spetterend feest met hits als ‘Is dit alles?’, ’32 jaar’ ‘Belle Hélène’, ‘Smoorverliefd’ en ‘De bom’. Deze nummers behoeven geen introductie meer. Iedereen kent ze! Rondje Doe Maar zorgt voor het authentieke gevoel en de originele muzikaliteit van Doe Maar. Een feest van herkenning dus, voor alle leeftijden!

Enkele quotes uit het publiek: “Ik zong ze allemaal mee”, “Wat een geweldige band zijn jullie”, “Ik sloot mijn ogen en was weer even helemaal terug in de tijd” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht.”

Het concert van Rondje Doe Maar wordt speciaal door burgemeester Jan van Zanen van Den Haag aangeboden aan een groep van enkele honderden (jonge) veteranen die met hun partners te gast zijn op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De veteranen worden zo bedankt voor hun inzet voor vrede en veiligheid, in Nederland en in de rest van de wereld. | www.rondjedoemaar.nl

ASN Bank Stage