15.25-16.25 ABBA FEVER

Al meer dan 40 jaar trekt de muziek van ABBA alle generaties over de hele wereld de dansvloer op. Dat bewijst dat de nalatenschap van ABBA nog steeds springlevend is.

In een show van de tributeband ABBA Fever komen uiteraard de grote hits als ‘Dancing queen’, ‘Mamma mia’ en ‘Waterloo’ voorbij. Abba Fever geeft de bezoekers de kans om alsnog de sfeer en energie van een liveconcert van de vier wereldberoemde Zweden mee te maken.

ABBA Fever brengt een ware hommage aan een van de meeste legendarische bands uit de geschiedenis van de popmuziek. Met twee fantastische zangeressen als Agnetha & Frida en twee rasmuzikanten als Björn & Benny, zorgt ABBA Fever voor een levensechte seventies-sfeer op ieder podium.

Het concert van ABBA Fever wordt speciaal door burgemeester Jan van Zanen van Den Haag aangeboden aan een groep van enkele honderden (jonge) veteranen die dit jaar met hun partners te gast zijn op het Bevrijdingsfestival. De veteranen worden zo bedankt voor hun inzet voor vrede en veiligheid, in Nederland en in de rest van de wereld. | www.a-fever.nl

ASN Bank Stage