14.20-15.20 WEZZ

Den Haag studentenstad laat zich horen en zien met de HI The Hague Student Experience op het Bevrijdingsfestival Den Haag. De hele dag kun je hier dansen op hippe tracks en meedoen met leuke activiteiten en sporten. Natuurlijk voor een studentenprijs: Gratis! De beste studenten-dj’s van Den Haag treden hier voor jou op.

Over WEZZ:
Deze getalenteerde dj staat bekend om zijn kenmerkende stijl van sets met bas en mix van groovy geluiden met Latin-elementen. Sinds hij op twaalfjarige leeftijd zijn passie voor dj’en ontdekte, heeft WEZZ opgetreden in clubs, festivals en bruiloften in heel Europa, waaronder Duitsland, Nederland, Spanje en Luxemburg.

Naast zijn succesvolle dj-carrière is WEZZ een toegewijde mentor voor aspirant-dj’s. Via zijn populaire YouTube-kanaal heeft hij een community van meer dan 7.000 fans opgebouwd, waarin hij zijn kennis en passie voor muziek deelt. Sinds kort is hij ook met eigen dj-workshops begonnen, waar hij aspirant-dj’s de basis van het vak leert. | www.instagram.com/wezzdj

HI The Hague Student Experience