12.00-18.00 SILENT DISCO VS. SILENT TALKS

Op 5 mei kan je op het Plein van de Vrijheid op het Malieveld bij de Universiteit Leiden tussen 12.00 en 18.00 uur naar een Silent Disco. DJ-duo FnB draait daar de fijnste hits waarop het met een draadloze koptelefoon op je hoofd heerlijk dansen is. De muziek wordt elk half uur kort onderbroken door een Silent Talk, een pop-upcollege door een aan de Universiteit Leiden verbonden professor, hoogleraar, lector of student. Elke Silent Talk duurt maximaal 15 minuten.

De Universiteit Leiden is al meer dan 20 jaar gevestigd in Den Haag. Op de Campus Den Haag worden in totaal 17 Bachelors en Masters aangeboden. Het onderwijs en onderzoek sluit nauw aan op het profiel van Den Haag, de Internationale stad van Vrede en Recht, en op vraagstukken die leven in de stad. Den Haag is de snelst groeiende studentenstad van Nederland en met ruim 5.500 studenten en 91 verschillende nationaliteiten is de Campus Den Haag uitgegroeid tot een volwaardige vestiging van de Universiteit Leiden. Daarbij is het vooruitzicht dat de Campus de komende jaren nog verder zal groeien. De vijf universiteitsgebouwen in Den Haag zijn allemaal in het centrum te vinden, op loopafstand van het treinstation Den Haag Centraal.

SILENT TALKS
13.00 uur Nachtbrakers opgelet! (Wietse in het Panhuis)
13.30 uur Is vasten iets voor mij? (Hanno Pijl)
14.00 uur (A)Sociaal zijn is een keuze (Niels van Doesum)
14.30 uur Ik krijg grijs haar van je (Onno Meijer)
15.00 uur (A)Sociaal zijn is een keuze (Niels van Doesum)
15.30 uur Oorlog in je mobiel (Danielle Dam)
16.00 uur Nachtbrakers opgelet! (Wietse in het Panhuis)
16.30 uur Is vasten iets voor mij? (Hanno Pijl)
17.00 uur Ik krijg grijs haar van je (Onno Meijer)
17.30 uur Oorlog in je mobiel (Danielle Dam)

PSYCHOLOGIELAB OP WIELEN
Wil je meer te weten komen over jezelf en bijdragen aan wetenschap? Bezoek dan ook het psychologie-lab op wielen. Hier kan je testjes doen waarmee je jezelf beter leert kennen en tegelijkertijd draag je bij aan wetenschappelijk onderzoek.

Universiteit Leiden | Plein van de Vrijheid