12.00-12.30 WOEZEL & PIP

Het Bevrijdingsfestival Den Haag viert elk jaar de vrijheid, uiteraard met concerten en inhoudelijke programmaonderdelen, zoals lezingen, debatten, interviews en stand-up comedy. Dit jaar hebben we voor het eerst sinds jaren ook weer een speciaal programma voor de allerkleinste bezoekers aan het festival. We werken daarvoor samen met de Provincie Zuid-Holland. We zijn te gast in het Provinciehuis waar we in de evenementenhal een indrukwekkend programma presenteren.

Wie kent ze niet? Woezel en Pip zijn twee lieve hondjes en elkaars allerbeste vriendjes. Woezel is een lief jongenshondje en Pip een vrolijk meisjeshondje. Ze spelen altijd samen en met hun hele vriendjesclub beleven ze de leukste avonturen. Woezel en Pip is een kinderboekenserie bedacht en gecreëerd door Guusje Nederhorst uit liefde voor kinderen en dieren. Vrijheid is belangrijk voor hen. Ze laten iedereen in hun waarde en omarmen elkaars verschillen.

In de gezellige liedjesshow van Woezel & Pip is het bot van Woezel plots verdwenen! Tijdens hun zoektocht beleven de hondjes de leukste avonturen; van de grootste pret op vakantie tot een verkleedpartijtje als echte koning en prinses. Ook komen Woezel & Pip hun beste vriendjes Buurpoes en Molletje tegen. Samen zingen ze de vrolijkste liedjes over vriendschap, samen spelen én over de Sloddervos.

Vfonds Podium in Provinciehuis