Praktische informatie

Toiletten

Vrijheid mag dan het uitgangspunt zijn bij het Bevrijdingsfestival Den Haag, de vrijheid van wildplassen valt daar uiteraard niet onder. Maak s.v.p. gebruik van de (helaas niet gratis) toiletten op het festivalterrein.

Geen flessen, glas en blik

Graag wijzen wij erop dat er streng zal worden toegezien op meegebracht glaswerk, blik en flessen. Deze zijn nadrukkelijk verboden op het festivalterrein. Ervaringen uit voorgaande jaren hebben geleerd dat glas en blik ernstige veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. En eerlijk is eerlijk, zonder horeca-inkomsten kan een gratis festival niet bestaan.

Veiligheid

Zowel vóór als achter de schermen zijn veel mensen bezig om het festival in goede banen te leiden. Volg voor je eigen veiligheid altijd de aanwijzingen van politie en security direct op. Mocht er onverhoopt iets vervelends gebeuren, onderneem dan zelf geen andere actie dan dit meteen door te geven aan politie of security.

EHBO

Ongevallen zitten in een klein hoekje. Gelukkig is er bij het Bevrijdingsfestival Den Haag zeer deskundige opvang aanwezig. In geval van nood kan iedere security-medewerker om hulp gevraagd worden. De EHBO is gevestigd tussen de twee podia.

Invalidenplatforms

Het Malieveld is goed toegankelijk voor invaliden. Hou er wel rekening mee dat er soms wat gaten en bobbels in het grasveld kunnen zitten. Bij het Mainstage en bij het Sena Performers Stage zijn invalidenplatforms, waar mensen samen met één begeleider gebruik van kunnen maken.

Oordoppen

Bescherm je gehoor tegen hard geluid. Oordoppen zijn te verkrijgen bij de informatiestand op het festivalterrein.

ilovemyears1

Samen voor een schoner Bevrijdingsfestival

NederlandSchoon en de Bevrijdingsfestivals zijn een meerjarige samenwerking aangegaan met als doel om de Bevrijdingsfestivals schoon te houden. Zwerfafval is een groot probleem op evenementen van deze omvang. Voor je het weet, ligt het terrein bezaaid met flesjes, chipszakken en andere rommel. De Bevrijdingsfestivals zetten met ondersteuning van NederlandSchoon in op het zichtbaar schoonhouden van het terrein. Jij kan ook meehelpen. Gooi je afval in de afvalbakken! Samen voor een schoner Bevrijdingsfestival.

www.nederlandschoon.nl

SVS_Dualbrandinglogo bevreidingsfestival icoon_FC