Het Bevrijdingsfestival Den Haag wordt elk jaar overstelpt met aanvragen van landelijke, regionale en lokale pers. Om ervoor te zorgen dat iedereen normaal zijn werk kan doen, hanteren wij een streng selectiebeleid bij persaanvragen.
Zo wegen wij mee of het betreffende medium ook van tevoren al aandacht besteedt aan het Bevrijdingsfestival Den Haag. Aan alleen een verslag of fotoreportage achteraf hebben we nou eenmaal niet zo veel.
Natuurlijk is iedereen welkom om een verslag van het festival te maken, dat kan ook vanaf het veld, maar om toegang te kunnen krijgen tot de extra persfaciliteiten willen we graag dat je een mail stuurt naar info@bevrijdingsfestivaldenhaag.nl met antwoord op de volgende vragen:

– Wat is je naam?
– Voor welk medium werk je?
– Wat is je emailadres?
– Wat is je mobiele telefoonnummer?
– Wat wil je doen op 5 mei?
– Hoe heb je vooraf aandacht besteed aan het festival?

LET OP: IN 2020 OOK LANDELIJKE ACCREDATIE NODIG!!

Omdat het Bevrijdingsfestival Den Haag dit jaar wordt geopend door minister-president Mark Rutte geldt er voor het openingsmoment om 14.00 een aanvullende accreditatieregeling! Wil je toegang hebben tot het persvak tijdens het ontsteken van het vrijheidsvuur door de premier? Dan moet je ook een aparte accreditatie aanvragen bij het Nationaal Comité 4 en 5 mei. De details hierover staan vanaf medio april op deze pagina.