Theater Na de Dam: Vrij Theater speelt Dam

Vrijdag 4 mei: 19.50 uur

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei zetten theatermakers en artiesten in heel Nederland zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Tijdens Theater Na de Dam spelen zijn voorstellingen te zien die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

Op 4 mei organiseert Vrij Theater een ‘theatrale lezing’ van het stuk ‘Dam’ in De Kronkel aan het Westeinde. Het stuk is speciaal voor Theater Na de Dam geschreven door Sanne Vanderbruggen. Voorafgaand wordt gezamenlijk om 20.00 uur twee minuten stilte gehouden en wordt op een groot scherm gekeken naar de kranslegging op de Dam. De Theatrale lezing start ongeveer 21.00 uur en wordt verzorgt door acteurs van Vrij Theater. De regie is in handen van Sylvia Weening.

Het evenement is gratis toegankelijk voor wijkbewoners en andere belangstellenden. De toegang is vrij maar in verband met de zaalcapaciteit is reserveren noodzakelijk.

Vrij Theater is al 40 jaar in de Haagse regio een ontmoetingsplek en een podium waar professionele regisseurs en amateurspelers mooie toneelproducties maken. Naast een grote community van amateurspelers heeft Vrij Theater ook een eigen projectkoor. Deelname aan producties staat elke keer weer voor iedereen open – van beginner tot ervaren amateur. In de afgelopen jaren heeft Vrij Theater verschillende prijzen in de wacht gesleept met mooie, bijzondere en ontroerende producties.

Entree:
GRATIS

Bezoekadres: De Kronkel, Westeinde 425, 2512 KD Den Haag

Meer informatie: www.hoenu.nl