FacebookEvent

Home

Donderdag 20 april – 20.00 uur – Vanaf € 15,50

‘Home’ gaat over het gevoel van gemeenschap, een gevoel van ‘beloning’, over mensen van diverse afkomst met verschillende smaken en voorkeuren.

2017 is het jaar waarin Conny Janssen Danst 25 jaar bestaat, het gezelschap opent het jubileumjaar met een nieuwe creatie in de grote zaal. ‘Home’ stelt de vraag wat ‘thuis’, een huis betekent. Het is meer dan stenen, meer dan een fysieke ruimte. Waarbij ben je thuis, wat maakt dat je je thuis voelt? Waartoe behoor je? Een leidende gedachte is: ‘Als je mijn wortels ontkent, dan ontken je mij.’

Naast een groot, avontuurlijk ensemble van dertien dansers – jonge talenten en bekende gezichten – werkt Conny Janssen voor ‘Home’ met livemuziek en speciaal voor de voorstelling nieuw gecomponeerd werk. Met livemuziek van Michel Banabila & Maarten Vos.

Het werk van Conny Janssen werd veelvuldig onderscheiden en is te zien op nationale en internationale festivals. Daarnaast is Conny Janssen Danst een broedplaats voor jong talent. Zowel jonge dansers als jonge dansmakers krijgen de kans zich binnen de professionele omgeving van het gezelschap te ontwikkelen. Het gezelschap is hiermee een belangrijke ambassadeur van de moderne dans.

Entree:
1e Rang – Normaal: € 28.00
1e Rang – Uitpas: € 25.50
1e Rang – Jongeren tot 27 jaar: € 10.00
2e Rang – Normaal: € 24.00
2e Rang – Uitpas: € 21.50
3e Rang – Normaal: € 18.00
3e Rang – Uitpas: € 15.50

Bezoekadres: Zuiderstrandtheater, Houtrustweg 505, 2583 WB Den Haag

Meer informatie: www.zuiderstrandtheater.nl