Locaties en Bereikbaarheid

Het Bevrijdingsfestival Den Haag vindt plaats op het Malieveld. Daar vind je de belangrijkste podia: Hoofdpodium, Sena Performers Stage, Free Stage, Plein van de Vrijheid Podium, Vfonds Busplatform en de All-4-Music Dance Area. Er is daarnaast een podium in het gebouw van de Tweede Kamer aan de Lange Poten op enkele minuten lopen van het Malieveld.

Onder het Malieveld is een parkeergarage (€ 2,50 per 48 minuten of gedeelte hiervan). Vlakbij zijn ook de garages Museumkwartier (€ 1,90 per 30 minuten) en Plein (€ 1,00 per 16 minuten).

Openbaar vervoer

Wij raden iedereen aan met het openbaar vervoer te komen. Het Malieveld ligt vlak naast treinstation Den Haag Centraal. Vlak voor het festivalterrein stoppen buslijnen 18 en 22 en tramlijnen 1, 9, 15 en 17. Tussen het Malieveld en Wijkpark Transvaal/Theater De Vaillant rijden de hele dag pendelbussen.

Bekijk op deze websites jouw route!

www.htm.net
www.ovreisinfo.nl
www.9292.nl
www.ns.nl
www.city-tax.nl
www.goeuro.nl

Fietsenstalling

Naast de entree tot het festivalterrein is een gratis onbewaakte fietsenstalling.

Toiletten

Vrijheid mag dan het uitgangspunt zijn bij het Bevrijdingsfestival, de vrijheid van wildplassen valt daar uiteraard niet onder. Maak s.v.p. gebruik van de (niet gratis) toiletten op de festivalterreinen.