Het meenemen van eigen eten en drinken naar het Bevrijdingsfestival Den Haag is niet toegestaan. Het festival is gratis toegankelijk, maar zonder de horeca-inkomsten kunnen wij simpelweg niet bestaan.
bewaarbeker

Bekers kosten 1 muntje!

Koop voor je eerste bestelling eerst het milieuvriendelijk festivalglas voor 1 muntje. Vervolgens vragen wij je de glazen bij iedere bestelling af te geven bij de bar en krijg je steeds een schoongespoeld, nieuw exemplaar terug. Er is GEEN STATIEGELD van toepassing op dit glaswerk, waardoor het festival er uiteindelijk ook iets aan verdient ten bate van de programmering. Na afloop mag je het glas mee naar huis nemen!

Kraanwater graag!

Het Bevrijdingsfestival Den Haag geeft kraanwater het podium dat het verdient. We mogen trots zijn op ons kraanwater; het is van hoge kwaliteit, duurzaam, lekker en gezond! In Den Haag en omgeving levert Dunea drinkwater aan 1,3 miljoen klanten. Zij beschermen tevens de mooie duinen, die onderdeel uitmaken van het natuurlijke bereidingsproces. Op het Bevrijdingsfestival kun je voor 1 muntje hervulbare flesjes kopen en drink je de hele dag het lekkerste water van Nederland. Je vindt het Dunea Waterpunt tegenover de podia aan de rand van het festivalterrein.