Diggy Dex op 5 mei bij Pauw

Rapper Diggy Dex, die vrijdag optreedt op het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld, is dezelfde dag te gast in het televisieprogramma ‘Pauw’ om te vertellen over zijn ervaringen in Den Haag.

Promopic Diggy Dex 400x400Dex is samen met Roel van Velzen te gast in het programma van Jeroen Pauw. Beiden zijn daar als ambassadeurs van de organisatie MasterPeace. Zij vertellen op NPO1 vanaf 23.00 uur welke rol muziek voor hen heeft, juist in een tijd dat vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Muziek is voor MasterPeace een uniek middel om mensen te laten zien, voelen en horen dat we tegenstellingen kunnen overbruggen. Muziek maakt het mogelijk om miljoenen mensen te laten genieten en te inspireren om samen te bouwen aan vreedzamere samenleving. De kracht van muzikale verbinding benut MasterPeace al in meer dan 40 landen!

Diggy Dex laat zijn positieve, inspirerende muzikale boodschap horen en maakt dat je letterlijk en figuurlijk niet stil kan blijven staan. Hij raakte de juiste snaar tijdens workshops met jongeren uit een asielzoekerscentrum. Zij staan vrijdag met hem op het podium van de Bevrijdingsfestivals in Wageningen en Den Haag.