Bevrijdingsfestival donderdag op Den Haag TV en zaterdag op TV West

Het Bevrijdingsfestival Den Haag had dit jaar voor het eerst ook een podium in het gebouw van de Tweede Kamer. Cineac Den Haag maakte een verslag van het programma daar. Den Haag TV zendt dat donderdagavond uit.

tvcamera400Op 5 mei waren op het podium in de centrale hal van de Tweede Kamer optredens te zien van Woezel en Pip, Pleun, Luminize, Tim Akkerman, Die Haghe Sangers en Levi Silvanie. Ook konden bezoekers een kijkje nemen in het hart van de Nederlandse democratie: de plenaire zaal van de Tweede Kamer. Het programma wordt donderdag op Den Haag TV de hele avond, samen met enkele andere programma’s. herhaald tot circa 04.00 uur.

Zaterdag zendt TV West een uitgebreid verslag uit van het Bevrijdingsfestival Den Haag op het Malieveld, aangevuld met beelden van activiteiten tijdens de Haagse Vrijheidsweken. In het door het Haags Productiebedrijf gemaakte programma zie je onder anderen interviews met Andy Frasco, Diggy Dex en Kern Koppen. het programma is zaterdag om 14.00 uur te zien en wordt daarna herhaald om het uur tot en met 20.00 uur.